De begindagen van muziekinstrumenten

instruments

Veel instrumenten hebben hun eigen unieke geluiden en kwaliteiten die ze bijzonder maken. De viool bijvoorbeeld heeft een rijke klank die prachtig kan zijn voor romantische en dramatische momenten, terwijl de cello een lieflijk timbre heeft dat een mooie melodie kan voortbrengen. Maar dit zijn slechts een paar voorbeelden van de ongelooflijke instrumenten die beschikbaar zijn. In dit artikel zullen we nog twee interessante instrumenten introduceren.

De dulcimer. De dulcimer is een uniek muziekinstrument dat door zijn vibrato een zacht arpeggi geluid voortbrengt. Het wordt ook wel de koningin onder de percussie-instrumenten genoemd. Ondanks het feit dat het een relatief eenvoudig instrument is, bestrijkt de dulcimer bijna het hele spectrum van elk ander instrument in de band.

De viool. Misschien wel de beroemdste muziekinstrumenten uit de geschiedenis zijn de violen. Met hun verscheidenheid aan gebruiksmogelijkheden, variërend van symfonieën tot een breed scala aan jazznummers en meer traditionele kamermuziek, blijft de viool ons verbazen met zijn eindeloze veelzijdigheid. Hoewel ze meestal door vrouwen worden bespeeld, zijn violen geschikt voor iedereen, omdat hun grote scala aan noten ze geschikt maakt voor bijna elke muziekstijl. Deze twee dynamische muziekinstrumenten bieden een interessant inzicht in het begin van de muziek.