De oorsprong van muziek

musici

Muzikanten zijn mensen die met de hand muziek maken. Als we kijken naar de geschiedenis van de muziek, dan zien we dat de allereerste muziek die werd gemaakt helemaal niet op een instrument werd gemaakt; het werd gemaakt door het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout en dierlijke hoorns. Deze vroege instrumenten waren primitief en hadden niet de kenmerken die in de huidige instrumenten, zoals keyboards en gitaren, te vinden zijn. In feite waren de vroege instrumenten die de mensen gebruikten om muziek te spelen zeer basaal in hun ontwerp en functie.

Een muziekinstrument is, eenvoudig gezegd, elk door de mens gemaakt of in de natuur voorkomend voorwerp dat geluid maakt wanneer het wordt ingedrukt of aangeslagen. Eenvoudig gezegd is elk voorwerp dat geluid voortbrengt een potentieel muziekinstrument - het is alleen door actie dat het voorwerp een potentieel muziekinstrument wordt. Een uitvoerder die een instrument bespeelt, wordt dus een uitvoerder genoemd. De klanken die deze instrumenten voortbrengen, zijn de klanken die men tegenwoordig in de muziek hoort. Wanneer een musicus een instrument neemt en het in een vorm brengt die het best geschikt is voor het beoogde doel, wordt gezegd dat hij het instrument vervaardigt.

Veel voorkomende soorten muziekinstrumenten zijn fluiten, saxofoons, klarinetten, trombones, tubas, en trommels. Daarnaast zijn er nog veel meer soorten muziekinstrumenten, waaronder: speelgoed, zoals muzikaal speelgoed en dieren, windgongen, maracas, kristallen schalen, en maracas. Andere soorten muziekinstrumenten zijn gemaakt van hout, zoals tafels en bureaus, drums, gitaren, en nog veel meer. Vandaag de dag hebben sommige instrumenten, zoals de digitale piano, het punt bereikt waarop zij de traditionele piano hebben vervangen. Inderdaad, de muzikanten die deze instrumenten bespelen evolueren voortdurend met hun tijd mee.